• Ook als het op een rechtszaak aankomt, kunt u op ons rekenen.
  • Afdracht is binnen 24 uur van betaling
  • Bij ons bent u geen dossiernummer, maar een klant!
  • Met een actief incassobeleid vaak een betere betaalmoraliteit!
  • Wel uw geld ontvangen, maar ook uw klant behouden?
  • Boeken we geen resultaat?Dan heeft u ook geen kosten!

Wat kost een incasso procedure?

In de meeste gevallen kost een incassoprocedure u helemaal niets. De kosten komen namelijk voor rekening van uw debiteur die zich niet aan de afspraken houdt. In eerste instantie gaat dit alleen om dossierkosten en informatiekosten van respectievelijk € 45,– en € 35,–. Alleen bij uitzondering, als verhaal van deze kosten op uw klant niet mogelijk is, dan dient u deze bedragen zelf te betalen.

Gestaffeld tarief
Ook voor de feitelijke incassokosten geldt in principe altijd dat uw debiteur de kosten betaalt. Om de hoogte van deze kosten te bepalen, verhogen wij de hoofdsom met de rente en een gestaffeld tarief. Dit vindt u elders op onze website. Belangrijk is te beseffen dat wij onze provisie alleen berekenen over de uiteindelijke, door uw debiteur betaalde bedragen. Dus buiten de incasso- en dossierkosten geldt: geen resultaat, dan ook geen kosten!

Rekenvoorbeeld maken?
Heeft u al langere tijd een vordering openstaan en overweegt u een incassobureau in te schakelen? Vraag ons gerust naar een rekenvoorbeeld. Dan weet u precies wat eventuele kosten zijn en wat het u oplevert. Daarna is uw keuze waarschijnlijk snel gemaakt!