• Ook als het op een rechtszaak aankomt, kunt u op ons rekenen.
  • Afdracht is binnen 24 uur van betaling
  • Bij ons bent u geen dossiernummer, maar een klant!
  • Met een actief incassobeleid vaak een betere betaalmoraliteit!
  • Wel uw geld ontvangen, maar ook uw klant behouden?
  • Boeken we geen resultaat?Dan heeft u ook geen kosten!

NFD Incasso volop in de media

Uit de taboesfeer
Afgelopen weken stonden verschillende regionale kranten en nieuwswebsites stil bij de steeds belangrijkere rol van een incassobureau. Omdat meer bedrijven met wanbetaling te maken krijgen, is een incassozaak inmiddels geen taboe meer. Integendeel. Ondernemers ervaren in de praktijk dat het inschakelen van een incassobureau vooral veel kosten scheelt.

Professionele indruk
Wanbetaling is een van de grootste oorzaken van faillissement en levert dan ook bij veel ondernemers stress op. Volgens de berichtgeving in de kranten, biedt onze snelle en laagdrempelige aanpak veel bedrijven uitkomst. In eerste instantie natuurlijk door de openstaande facturen alsnog betaald te krijgen. Daarnaast zien ondernemers vaker in dat je met goed geregelde financiële zaken ook een professionele indruk achterlaat.

In de media
Dat de breed verspreide huis-aan-huisbladen als ‘Groot Westland’ en ‘Zicht op Westland’, maar ook ‘De ’s-Gravenzander’ aandacht aan dit onderwerp besteden, geeft aan dat zij het thema momenteel relevant vinden. Ook diverse websites met Westlands nieuws, waaronder WestlandBedrijf.nl, stonden bij het onderwerp stil.

Gratis uitproberen?
We zijn uiteraard blij met de plaatsing van de diverse artikelen in de lokale kranten. Wellicht dat bedrijven mede hierdoor eenvoudiger en sneller de stap naar een incassobureau durven te zetten. Twijfelt u nog steeds? Dan is er een goede remedie: snel gebruik maken van onze gratis kennismakingsactie!